ADFÆRDSPROBLEM?

Nu skal I bare høre 🙂

Vi elsker jo vores kære hund, så hvis den har en problematisk adfærd er det noget der rør os dybt – vi kan blive ulykkelige og/eller flove over dens opførsel. Måske begrænser det vores eget og hundens liv og udfoldelser fordi vi gør alt for at undgå problemet. Adfærdsproblemer kan opstå hos alle hunde – også selvom vi har gjort alt det bedste vi ved for dem.

Har din hund et problem og/eller har du et problem med din hund kan du have glæde af, at kontakte en adfærdsrådgiver for at få gjort noget ved det i stedet for bare at lade stå til.

Der kan være tale om f.eks.:
Voldsom adfærd (f.eks. overfor andre hunde, mennesker inkl. børn, gæster i hjemmet)
Opmærksomhedskrævende adfærd (hunden vil have opmærksomhed hele tiden som f.eks. at den gør når du vil tale i telefon)
Aggressiv adfærd over for andre hunde, mennesker o.a.
Ressourceforsvar
Stress
Gø-problemer
Alene hjemme problemer, separationsangst
Angst/frygt – for andre hunde, mennesker, lyde m.m.
Hyperaktivitet/OCD-lignende adfærd

Jeg er under uddannelse til Adfærdsrådgiver hos Hund & Træning – en meget grundig både teoretisk og praktisk uddannelse i at hjælpe hunde med små og store problemer – og ikke mindst deres mennesker. Jeg er nu så langt i uddannelsen at jeg kan tilbyde adfærdsrådgivning – selvfølgelig under supervision af min dygtige lærere.

Et typisk forløb vil være at vi først over telefonen taler om din hund og dens problem. Derefter mødes vi i dit hjem – p.gra. coronakrisen foregår det dog for øjeblikket udendørs – så jeg kan se hunden i dens vante omgivelser. Jeg vil spørge meget grundigt ind til din hunds liv for at få et indtryk af, hvordan jeg kan hjælpe med dens problem. Efter vores samtale vil jeg sætte dig i gang med nogle øvelser du kan træne med din hund – det kunne for eksempel være nogle ganske lette øvelser til at styrke jeres samarbejde og hundens selvtillid.
Inden for en uge vil du modtage en grundig skriftlig træningsplan til din hund. Du kan altid skrive/ringe ved spørgsmål og jeg vil følge op på, hvordan det går. Det er oftest nødvendigt at vi mødes igen undervejs en til flere gange, hvilket er med i prisen.

OBS!
– Der trænes KUN med positive metoder. Her er ingen vold eller hårdhændede metoder.
– Der er IKKE noget “quick fix” som kan rette et adfærdproblem. Ting tager tid og at ændre hundens opførsel og følelser sker trin for trin. Så du skal være indstillet på at investere din tid i projektet.
– Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.
– Det er ikke gratis – men fordi jeg ikke er fuldt uddannet adfærdsrådgiver endnu vil rådgivningen fås til ca. halv pris. Skal jeg køre mere end 30 km hver vej kommer der kørepenge oven i til almindelig takst.


Share