ADFÆRDSPROBLEM?

Nu skal I bare høre 🙂

Vi elsker jo vores kære hund, så hvis den har en problematisk adfærd er det noget der rør os dybt – vi kan blive ulykkelige og/eller flove over dens opførsel. Måske begrænser det vores eget og hundens liv og udfoldelser, fordi vi gør alt for at undgå problemet. Adfærdsproblemer kan opstå hos alle hunde – også selvom vi har gjort alt det bedste, vi ved for dem.

Har din hund et problem og/eller har du et problem med din hund, kan du have glæde af at kontakte en adfærdsrådgiver for at få gjort noget ved det i stedet for bare at lade stå til.

Der kan være tale om f.eks.:
Voldsom adfærd (f.eks. overfor andre hunde, mennesker inkl. børn, gæster i hjemmet)
Opmærksomhedskrævende adfærd (hunden vil have opmærksomhed hele tiden som f.eks. at den gør når du vil tale i telefon)
Aggressiv adfærd over for andre hunde, mennesker o.a.
Ressourceforsvar
Stress
Gø-problemer
Alene hjemme problemer, separationsangst
Angst/frygt – for andre hunde, mennesker, lyde m.m.
Hyperaktivitet/OCD-lignende adfærd

Jeg er uddannet Adfærdsrådgiver hos Hund & Træning – en meget grundig både teoretisk og praktisk uddannelse i at hjælpe hunde med små og store problemer – og ikke mindst deres mennesker.

Hvordan foregår det?
Et typisk forløb vil være, at vi først over telefonen taler om din hund og dens problem, og jeg sender dig et spørgeskema, som du skal udfylde og returnere.
Derefter mødes vi i dit hjem, så jeg kan se hunden i dens vante omgivelser. Dette tager typisk 2-3 timer. Jeg vil spørge meget grundigt ind til din hunds liv for at få et indtryk af, hvordan jeg kan hjælpe med dens problem.

To muligheder
Ved det første besøg aftaler vi hvilken af følgende planer der passer bedst til dig og din hund:
a) Enten modtager du en grundig skriftlig træningsplan til din hund og jeg kommer hjem til dig endnu en gang for at følge op på planens indhold. Altså en skriftlig plan og i alt 2 møder.
b) Eller et forløb uden den skriftlige plan men i stedet for to møder yderligere hvor jeg hjælper dig videre i processen med at løse din hunds adfærdsproblem – altså i alt 3 møder.

Hvor meget koster det?
Pris incl. moms: 3500 kr. for rådgivningen og dertil kommer kørsel 5 kr. inkl. moms per km for hvert visit. Jeg sender faktura, som betales inden konsultationen.

Bliver der behov for yderligere møder/træning er prisen typisk 600 kr per time + kørsel.

OBS!
– Der trænes KUN med positive metoder som er videnskabeligt baserede. Her er ingen vold eller hårdhændede metoder.

– Der er IKKE noget “quick fix” som kan rette et adfærdsproblem. Ting tager tid og at ændre hundens opførsel og følelser sker trin for trin. Så du skal være indstillet på at investere tid i projektet.

– Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.


Share