Rally – Hoopers hold i Vinderød

SØNDAG FORMIDDAG klokken 14.00-15.00

Et lille grundigt begynderhold 🙂

Hvornår: Søndage fra 14-15 på følgende dage: 21/3, 18/4, 25/4 og 2/5- 2021
Hvor: På Helsingevej uden for Vinderød. Kør forbi Ole’s Genbrug i retning mod Helsinge og ca. 200 m længere nede er der på højre hånd en el-kasse med et flag og en lille grusvej som du kører ind ad.


Tilmelding: Udfyld blanketten https://klikkerhunden.dk/tilmelding/
Du modtager derefter en mail fra mig med bekræftelse på din plads på holdet og faktura.

Hvor meget: 675 kr. Indbetales til Vestjysk Bank reg. nr 7651 konto 2139577. Tilmeldingen er bindende. Husk at skrive fakturanummer på betalingen til banken. Når betalingen er modtaget er din plads på holdet sikret. Tilmeldingen er bindende.

Vi træner en halv time rally og en halv time Hoopers.

Hvad er Hoopers
Hoopers er en ny sjov hundesport hvor hundene lærere at løbe igennem nogle stor buer, gennem tunneler, omkrig tønder og hegn mm. Ejeren står i midten og dirigerer hunden rundt. på banen.

Hvad er RALLY og hvad går det ud på? 
En glad sport for stort set alle typer hunde og mennesker. Rally lydighed består af en række øvelser, der er symboliseret ved hver sit skilt. En bane bygges op med et vist antal skilte og man går så banen rundt i en bestemt rækkefølge.

Hvordan er kurset bygget op?
Afhænger af deltagernes niveau.

For begyndere: Både hund og ejer skal lære noget nyt og ejeren skal lære det først! I skal lære hvad skiltene betyder, hvordan øvelserne udføres og at bevæge jer rigtigt ved og mellem skiltene (sætte fødderne rigtigt simpelthen!) OG så skal hunden derefter også lære øvelserne.

Hunden skal lære øvelserne i småbidder så den har en chance for at gøre det rigtigt, blive belønnet og synes at det er en god leg (træne med succes) – langsomt, men sikkert mod målet.

Indhold i kurset
Kontakt til hunden er forudsætning for enhver træning og følge (gå pænt med kontakt til ejer) er “limen” i Rally så derfor starter hver time med kontaktøvelser og følge.

Derudover skal vi lære følgende ”byggesten”: target – indtage plads – indtage sit og dæk og blive i positionen, indtage front (hunden sidder foran ejeren). Hvis man kan disse elementer, kan man udføre alle begynderskiltene. På begynderhold er hunden i snor hele tiden

Kurset består af 4 træninger af 1 times varighed.

Opbygning af undervisningstimen
Vi starter med ”opvarmning” med kontaktøvelser og følge hver gang. Jeg fortæller om det, der skal trænes og I går i gang hver for sig og jeg går rundt til de enkelte team. Husk at holde pauser.

Vi slutter af med en bane hver gang. Spørgsmål er velkomne.

Vi træner både selve rallyøvelserne og færdigheder, der skal bruges som leg, shaping, kontrol og desuden at være afbundet i snor (Hunden altså!) 

Share