Rally begynderhold – intensiv indføring i rallyskiltene for hunde/førere der er erfarne inden for andre hundesportsgrene

Hvornår: MANDAGE 16.30-17.455 følgende dage: 24/8, 31/8 og 7/9-20
Hvor: Træningspladsen i Vinderød

Tilmelding: Udfyld blanketten https://klikkerhunden.dk/tilmelding/
Du modtager derefter en mail fra mig med bekræftelse på din plads på holdet.

Hvor meget: 500 kr Indbetales til Vestjysk bank Reg 7651 kontonummer 2139577 . Husk at skrive hundens navn og “Rally begynder 2020” på betalingen. Når betalingen er modtaget er din plads på holdet sikret. Tilmeldingen er bindende.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Tira-lone.jpg
Tira med glad logrende hale på vej rundt i svingene

Hvad er RALLY og hvad går det ud på? 
En glad sport for stort set alle typer hunde og mennesker. Rally lydighed består af en række øvelser, der er symboliseret ved hver sit skilt. En bane bygges op med et vist antal skilte og man går så banen rundt i en bestemt rækkefølge.

Hvordan er kurset bygget op?
Både hund og ejer skal lære noget nyt og ejeren skal lære det først! I skal lære hvad skiltene betyder, hvordan øvelserne udføres og at bevæge jer rigtigt ved og mellem skiltene (sætte fødderne rigtigt simpelthen!) OG så skal hunden derefter også lære øvelserne.

Indhold i kurset
Kontakt til hunden er forudsætning for enhver træning og “følge” (gå pænt med kontakt til ejer) er “limen” i Rally så derfor starter hver time med kontaktøvelser og følge.

Derudover skal vi lære følgende ”byggesten”: target – indtage plads – indtage sit og dæk og blive i positionen, indtage front (hunden sidder foran ejeren). Hvis man kan disse elementer, kan man udføre alle begynderskiltene. På begynderhold er hunden i snor hele tiden

Der er afsat god tid til hver enkelt hund/ejer.

Ved rusk og regn træner vi indendørs.

Der trænes udelukkende med positive metoder.
Maximalt 5 hunde på holdet så hver hund og dens menneske får noget ud af det.


Hvor: Træningspladsen i Vinderød

Share