MIX-hold for begyndere: Nose Work, Mantrailing og Hoopers

På MIX-holdet får du og din hund mulighed for “snuse” til flere af de sjove hundesportgrene I kan træne sammen.

Det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder der er for træning med vores hunde. På dette hold får du mulighed for at finde ud af, hvilken sport der er JERES 🙂

Fundet 🙂

Hvad er Nose Work og hvad går det ud på?
Nose Work (NW) sporten stammer fra USA hvor den oprindeligt blev opfundet af en pensioneret politihundefører som en indholdsrig beskæftigelse af internathunde. Hunden lærer at finde duftkilder – på begynderholdet starter vi med lavendel. NW er for ALLE slags hunde. Hver hund arbejder alene uden forstyrrelse fra andre hunde.
Vi træner de 4 kategorier af NW-søg: inden- og udendørs, køretøjsøg og beholdersøg. Der trænes udelukkende med positive metoder.

Hvad er Mantrailing
Her går det ud på at finde et menneske der har gemt sig ved at følge det menneskes fært. Vi træner i spændende og udfordrende terræn.

Hvad er Hoopers
Hoopers er en ny sjov hundesport hvor hundene lærere at løbe igennem nogle stor buer, gennem tunneler, omkrig tønder mm. Ejeren står i midten og dirigerer hunden rundt. på banen.


Hvornår: TIRSDAGE kl. 10-11: 15/9, 29/9, 13/10, 27/10-2020

Hvordan: Udfyld blanketten https://klikkerhunden.dk/tilmelding/
Skriv lidt om dig og din hund og om jeres tidligere erfaring. Du modtager derefter en mail fra mig med bekræftelse på din plads på holdet og faktura.

Hvor: Træningspladsen i Vinderød og Aggebogård, Aggebo Skovvej 2, 3230 Græsted

Hvor meget: 675 kr. til Vestjysk Bank reg.nr. 7651 konto 2139577. Husk at skrive fakturanummer på betalingen. Når betalingen er modtaget er du sikret din plads på holdet. Tilmeldingen er bindende.

Share